Продажба!

Антицелулитен Крем

ден450.00

 

Состав: Mасло од бршлен, масло од невен, масло од дива ружа, масло од смиљ, пчелин восок, екстракт од винова лоза, маточина, див костен, рицинусово масло, камилица, камфор, триетаноламин, натриум карбонат, етерично масло од бор.

Тежина:  100 мл.

Кремот се користи навечер, се аплицира со кружни движења 2-3 минути и за побрз ефект се препорачува телото  де се покрие со провидна најлонска фолија. Можно е на почетокот да се јави пецкање и благо црвенило поради забрзаната циркулација. После нанесувањето рацете се мијат со сапун. Не смее да дојде во додир со очите. Да не се сончате минимум 24 часа после нанесувањето на кремата.