Производи по Нарачка

Природна козметика по нарачка:

1. Павловиќева маст по оригинален рецепт без конзерванси и парфеми за секојдневна нега на бебиња.

2. Павловиќева маст за иритирана и воспалена бебешка кожа со додатоци на природни масла и екстракти.

3. Балсам за изгореници.

4. Масти за различни типови на дерматитити по традиционални рецепти.

5. Анти акни лосион на природна основа.

6. Антиакни паста.

Сите наведени производи можат да се нарачаат секој работен ден од понеделник до петок на мобилен телефон 070 368 606 на м-р. Ружа Гошевска и на фиксен телефон 033 471 186 на Софора. Исто така нарачка може да се направи во секо време преку контакт формата на оваа веб страна, или на нашот емаил: info@sofora.mk.

Испораката се врши по Карго во рок од 2 работни дена. Цената на карго превозот не е вклчена во цената на производите.

                                                                                                                   СОФОРА Берово