ПРИРОДНИ КРЕМИ И БАЛСАМИ

Природни креми и балсами

Кожата е огледало на нашето здравје, затоа треба да и посветиме посебна грижа.

Ние создадовме голема палета на природни креми и балсами кои не содржат конзерванси, вештачки бои, ароми и хемиски иритирачки супстанци. Нашите креми и балсами ја ревитализираат и хранат кожата, и ѝ го одржуваат балансот, а како награда добиваме еластична затегната и здрава кожа. Нашите креми не се парфемирани, но по барање на потрошувачите може да се додадат природни етерични масла.