Продажба!

Балсам Против Лузни

ден390.00

 

Состав: Mасло од бршлен, масло од дива ружа, масло од смиљ, кантарионово масло, пчелин восок, ружина вода, етарско масло од рузмарин, витамин А, Ц и Е.

Тежина:  30 мл.

Се нанесува на лузната 2-3 пати дневно се до нејзино исчезнување.