ПРИРОДНИ ТОНИЦИ И МАСЛА

Природни тоници и масла

Ние создадовме голема палета на природни тоници и масла кои не содржат конзерванси, бои, вештачки ароми и хемиски иритирачки супстанци. Нашите производи ја ревитализираат и хранат и хидрираат кожата, го одржуваат нејзиниот баланс, а како награда добиваме еластична затегната и здрава кожа.