Продажба!

Антипигментен Крем

ден490.00

 

Состав: цетацеум, стеарин, бел восок, цетил алкохол, ружина вода, натриум тетраборат, антипирин, Ц витамин и дестилирана вода.

Тежина:  50 мл.

Употреба: Овој крем го препорачуваме да се употребува во комбинација со антипигментниот лосион кај кожа која има неизедначен тен, хиперпигментација од сончање и други видови на обоеност. Најпрво се нанесува антипигментниот лосион со помош на прскалката и откако ќе се исуши се нанесува кремот по целото лице или тело каде се наоѓа пигментираната кожа.  Се нанесува на чисто лице или тело наутро и навечер.

Опис

Антипигментен Крем

Состав: цетацеум, стеарин, бел восок, цетил алкохол, ружина вода, натриум тетраборат, антипирин, Ц витамин и дестилирана вода.

Тежина:  50 мл.

Употреба: Овој крем го препорачуваме да се употребува во комбинација со антипигментниот лосион кај кожа која има неизедначен тен, хиперпигментација од сончање и други видови на обоеност. Најпрво се нанесува антипигментниот лосион со помош на прскалката и откако ќе се исуши се нанесува кремот по целото лице или тело каде се наоѓа пигментираната кожа.  Се нанесува на чисто лице или тело наутро и навечер.