Продажба!

Софора Каротен (морков, тиква и невен)

ден280.00

 

Состав: Маслиново масло, кокосово масло, рицинусово масло, палмино масло, глицерин, сончогледово масло, екстакт од невен, тиква и морков.

Тежина:  90 гр.+/- 5%

Софора сапуните ги препорачуваме за секојдневна употреба и тоа посебно кај луѓе кои често ги мијат своите раце. Исто така препорачуваме употреба на овие сапуни  како купка за секојдневно туширање.