Продажба!

Масло од Смиљ

ден260.00

 

Состав: сушен смиљ, ладно цедено маслиново масло

Тежина:  10 мл.

Смиљот е познат како цвет кој никогаш не венее, а најпознат е по неговото силно дејство против стареење на кожата. Смиљот е прв избор во антиејџ препаратите. Ја зголемува продукцијата на колаген, ги намалува брчките и стареењето на кожата и воедно ја убрзува микроциркулацијата и детоксификацијата на кожата. Од научните истражувања се покажало дека оваа билка ги намалува длабочинските брчки за 19%, а вкупната набраност на кожата за 38%.