Category: Софора

Природна козметика, за нега на кожа произведени од органски препарати кои потекнуваат од Малешевскиот крај. Традиција стара повеќе од 25 години.

Производи по Нарачка

Природна козметика по нарачка: 1. Павловиќева маст по оригинален рецепт без конзерванси и парфеми за секојдневна нега на бебиња. 2. Павловиќева маст за иритирана и воспалена бебешка кожа со додатоци на природни масла и екстракти. 3. Балсам за изгореници. 4. Масти за различни типови на дерматитити по традиционални рецепти. 5. Анти акни лосион на природна […]

Прочитај повеќе